Cum se completează formularul online

Formularul online de înscriere la creșă pentru anul școlar 2021-2022 va fi disponibil pe site-ul Serviciului Public Creșe începând cu data de 10 iunie 2021, ora 08:00 și până în data de 23 iunie 2021, ora 16:00.

În acest formular vi se vor solicita date personale și informații despre situația dvs. familială. Dacă înscrierea dvs. online va întruni suficiente puncte pentru a primi un loc la creșă în limita locurilor disponibile, în etapa a 2-a a procesului de înscriere vi se vor solicita actele doveditoare pentru informațiile declarate în formularul online.

Este necesară completarea cererii de către părintele sau reprezentantul legal care are domiciliul sau reședința în Timișoara.

Formularul se completează pentru 1 copil. Dacă sunt frați, se completează câte un formular online pentru fiecare dintre ei.

Câmpurile care au asterix (*) sunt obligatorii.

Categoriile de informații pe care va fi nevoie să le furnizați la completarea formularului online:

  • Date personale ale părintelui sau reprezentantului legal care înregistrează cererea;
  • Adresa de domiciliu sau reședință și date de contact;
  • Situația familială (familie monoparentală da/nu) și numărul copiilor aflați în îngrijire;
  • Date personale ale copilului;
  • Selectarea creșei dorite (o singură opțiune);
  • Date despre situația ocupațională a părinților/părintelui sau reprezentanților/reprezentantului legal;
  • Starea de sănătate a copilului de la momentul completării formularului îl face apt pentru creșă: da/nu;
  • Încadrarea într-un caz social: da/nu.

După completarea tuturor câmpurilor, veți apăsa butonul “Trimite cererea” și veți primi o notificare de confirmare a transmiterii cererii. De asemenea, veți primi la adresa furnizată în formular un e-mail de confirmare a trimiterii cererii dvs. E-mailul va cuprinde recapitularea informațiilor transmise de către dvs. în formular și un număr de înregistrare a cererii dvs.

Înregistrarea e validă doar dacă primiți e-mailul de confirmare. În caz că nu îl primiți în Inbox, vă rugăm să verificați și folderul Spam, iar dacă nu îl găsiți nici acolo, sunați la numărul 0754.034.480 pentru a primi asistență.

La afișarea rezultatelor, vom afișa numerele de înregistrare ale dosarelor admise (nu numele copiilor), așadar va trebui să căutați numărul dvs. de înregistrare a cererii transmise în listele afișate pe site.